(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha taʼlim tashkiloti xodimlarining maʼnaviy axloqiy fazilatlari ilmiy-nazariy jihatdan aniq taklif va tavsiyalar va asosida tahlil qilib berildi. Maktabgacha taʼlim tashkilotlari rahbarlarininig boshqaruvchilik koʻnikmalari va pedagog xodimlarining mashgʻulotlar jarayonidagi mahorati, pedagogik odobi, maʼnaviy fazilatlarining pedagogik yoʻllari asoslab berildi.