(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Bul maqalada mámleketlik emes mektepke shekemgi bilimlendiriw shólkemleriniń tálim sistemasındaǵı ornı, artıqmashılıqları hám rawajlanıw tendensiyaları haqqında aytılǵan.