(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolda maktabgacha taʼlim tizimidagi muammolar ilmiy nazariy jihatdan tahlil qilinib asoslab berildi. Shuningdek tizimdagi mavjud muammolardan kadrlar borasida yechimini kutayotgan masallar ham oʻrganildi va tahlil qilib berildi. Maqolada sohadagi mavjud muammolar atroflicha yoritildi. Oʻrganildi hamda ilmiy faktlar bilan qiyosiy koʻrinishda tahlil qilindi.