(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlariga ovqatlanish rasioni, ovqat mahsulotlarini tashib keltirish, oshxonalarni jihozlash,oshxonalarda saqlash, ishlov berish, ovqatlanishga qoʻyiladigan talablar, ovqatlanishni tashkil etishda sanitariya-gigiyena talablari va qoidalarini bajarilishini taʼminlash yoritib berilgan.