(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tizimini boshqarishda marketing xizmatlarining strategik ahamiyati, uning taʼlim muassasalari faoliyatidagi oʻrni, jamiyatdagi islohotlar bilan uzviy bogʻliqligi hamda mavjud qonunchilik talablari asosida yuzaga kelayotgan yangi yondashuvlar ilmiy tahlil qilinadi. Maktabgacha taʼlim tizimida bosqichma-bosqich amalga oshirilayotgan modernizatsiya jarayonlari marketing faoliyatini boshqaruvning ajralmas boʻgʻiniga aylantirayotgan omillar sifatida baholanadi.