(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada mahalla va maktabgacha taʼlim tashkilotlari hamkorligining ijtimoiy-madaniy, qadriyatlar, motivatsiya va ijtimoiy harakatlar modelining transformatsiyalashgan boshqaruv tizimining samarali mexanizmlarini haqida fikr yuritilgan