(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada MTTda mehnat munosabatlarini boshqarish, mehnat samaradorligini oshirish, rahbar va xodimlarning oʻzaro munosabatlari qoidalari haqida maʼlumot berilgan.