(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqola maktabgacha taʻlim tashkilotlari direktorlarining boshqaruv va strategik liderlik qobiliyatlarini oʻrganishga bagʻishlangan. Maqolada direktorlarning boshqaruv qobiliyatlari muassasaning kundalik faoliyatini samarali tashkil etish, resurslardan oqilona foydalanish va jamoa ishini ragʻbatlantirishda qanday rol oʻynashi tahlil qilinadi. Shuningdek, strategik liderlik qobiliyatlari MTTning uzoq muddatli maqsadlarini belgilash, pedagogik innovatsiyalarni joriy qilish va oila hamda mahalliy jamoa bilan samarali hamkorlikni taʻminlashdagi ahamiyati yoritilgan