(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada Maktabgacha taʼlim tashkilotlarini boshqarish va rejalashtirish bugungi kunning dolzarb vazifalardan sanaladi. Maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida innovatsion boshqarishning usullari toʻgrisida fikrlar bildirilgan