(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ota-ona va taʼlim tashkiloti oʻrtasidagi samarali hamkorlik,. MTT bilan ota – onalarning bir-biriga bogʻliq jihatlar, Ota-onalar hamkorligini mustahkamlashning asosiy mexanizmlari haqida aytib oʻtilgan.