(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada ovqatlanish madaniyati, ovqatlanish, ochlik va toʻyib ovqatlanmaslik, davlatlar misolida, COVID-19 pandemiyasi, ovqatdan zaharlanish kabi maʼlumotlar berilgan