(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu tadqiqot yoʻnalishi milliy va xalqaro nuqtai nazardan maktabgacha taʼlimdagi pedagogik metodologiyalar tendensiyalarini oʻrganadi, jarayon sifati, oʻquv dasturi va pedagogika, kadrlar salohiyatini rivojlantirish hamda raqamli vositalar orqali taʼlimga alohida eʼtibor qaratadi. OECD va UNESCO kabi manbalardan olingan siyosiy dalillarni hamda Montessori, Reggio Emilia va HighScope kabi modelga xos natijalarni umumlashtirgan holda, ushbu tadqiqot amaliyotchi mutaxassislar uchun oqibatlarini tahlil qiladi. Biz siyosiy hisobotlar va meta-tahlillarga asoslangan narrativ sharhni amalga oshiramiz, bunda soʻnggi yillarda oʻtkazilgan tasodifiy nazoratli va uzunlamas dastur modeli baholashlari tayanch boʻlib xizmat qiladi.