(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlari tarbiyalanuvchilarini shaxsini shakllantirishda taʼlim-tarbiyaning oʻrni hamda tarʼlim-tarbiyaning pedogogik metodlari va xususiyatlari haqida fikr mulohazalar yuritilgan. Shuningdek maktabgacha taʼlim tizimda zamonaviy yondoshuvlar asosida bolani tarbiyalashning ilmiy jihatlari tahlil qilib berilgan.