(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqola maktabgacha taʼlim pedagogining emotsional intellekti (EMOTSIONAL INTELLEKT) taʼlim sifati, pedagogik muloqot va bolalarning ijtimoiy-hissiy rivojlanishiga koʻrsatadigan taʼsirini tahlil qiladi.. Tadqiqot xalqaro emotsional intellekt nazariyalari va oʻzbek pedagogik merosi asosida amalga oshirildi hamda emotsional intellektning taʼlim jarayonidagi strategik ahamiyatini ochib beradi