(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Bola huquqlarini himoya qilish, nafaqat qonuniy jihatdan, balki ijtimoiy va madaniy jihatdan ham muhimdir. Bolalar bizning kelajagimizdir, shuning uchun ularning huquqlari, sogʻligi va xavfsizligi har qanday jamiyat uchun ustuvor ahamiyatga ega boʻlishi kerak