(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maktabgacha taʼlim tashkilotlarining katta va tayyorlov guruhlarida musiqa mashgʻulotlariga xoreografiyani integratsiya qilish bolalarning ritmik sezgisi, harakat koordinatsiyasi, musiqiy idroki va ijodiy ifodasini rivojlantirishda muhim oʻrin tutadi hamda davlat oʻquv dasturida belgilangan musiqiy-harakat kompetensiyalarining shakllanishiga xizmat qiladi.