(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada Maktabgacha va maktab taʼlimi tashkilotlarida Vatanparvarlik, harbiy-vatanparvarlik tushichalarini maktabgacha yoshdagi bolalarga oʻrgatish asosan koʻrgazmali vositalar (Harbiy texnika va qurol yarogʻlar asosida) orqali tushintirish ishlari ilmiy-pedagogik va meʼyoriy-huquqiy hujjatlar asosida yoritib berilgan.