(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda milliy va umuminsoniy qadriyatlarni shakllantirishning pedagogik asoslari va amaliy yondashuvlari tahlil qilinadi. Maqolada qadriyatlar tizimi, oilaning, tarbiyachi va jamiyatning roli hamda milliy meros asosida axloqiy tarbiya masalalari yoritilgan.