(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
мазкур мақолада мактабгача таълим ташкилотининг бола камолотидаги ўрни ёритиб берилган. Болага бериладиган таълимнинг аҳамияти ва ўрни ҳақида маълумот берилган. Мактабгача таълим ташкилотининг ўрни тўғрисида, шу билан бирга билимлар тўғрисида изоҳлар мавжуд.