(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida kun tartiblarini toʻgʻri tashkil etish, tarbiyalanuvchilarning kunlik kun tartiblarini yanada yaxshilash va yangiliklar kiritish borasidagi izlanishlar haqida maʼlumotlar berilgan.