(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda sogʻlom turmush tarzi koʻnikmalarini shakllantirish, sogʻlom ovqatlantirish, jismoniy chiniqtirish, ijtimoiy faolligini oshirish bo;yicha olib boriladigan ishlar mazmuni haqida maʼlumotlar berilgan.