(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada boʻlajak tarbiyachilarning oʻz-oʻzini rivojlantirish uchun kasbiy kompetentligini shakllantirishda xalqaro tajribalarni oʻrganish natijalariga koʻra taʼlimning xalqaro standart tasniflagichi asosida boʻlajak tarbiyachilarni tayyorlashning didaktik imkoniyatlari haqida fikr yuritilgan.