(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada MTTda ilgʻor ish tajribalarni oʻrganish va ommalashtirish pedagoglarning kasb mahoratlarini takomillashtirish, taʼlimiy faoliyatni tashkil etish, tarbiyalanuvchilarga taʼlim-tarbiya berishning yangi zamonaviy usullarini ishlab chiqish va amaliyotga tatbiq etish toʻgʻrisida maʼlumotlar berilgan