(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada MTT tarbiyachilarining mashgʻulotlar jarayonida tarbiyalanuvchilarda atrof-olam, tabiatga boʻlgan munosabat odobi, tirik jonzotlarga nisbatan mehr-shavqat, vatanparvarlik tuygʻusi shakllantirish, tabiatni asrab avaylash koʻnikmalarini rivojlantirish ishlari toʻgʻrisida maʼlumotlar berilgan.