(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada yillar davomida erishilgan natijalar muhokama qilinadi to‘qimachilik sanoatidagi mustaqillik, shuningdek, eng muhim omillar sohaning eksport salohiyatini oshirishga xizmat qilmoqda.