(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablarida texnologiya darsi va sinfdan tashqari mashg’ulotlarda robototexnikani o’qitish asosida o’quvchilarning ijodkorlik qobiliyatlarini rivojlantirish masalasidagi mulohazalar keltirilgan