(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada bugungi kunda oliy taʼlim tizimida olib borilayotgan islohotlar va nodavlat oliy ta’lim muassasalarining hozirgi zamon talablari asosida davlat oliy ta’lim muassasalari bilan raqobatdoshligini oshirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, oliy taʼlim muassalariga moliyaviy mustaqillik berish istiqbollari tahlil qilingan.