(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada, umumiy oʻrta taʼlim maktablarida zamonaviy texnologiyalardan foydalangan holda Kimyo darsini oʻqitish hamda dars samaradorligini oshirish omillari haqida gap boradi.