(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Iboralar ijtimoiy - madaniy ahamiyatga ega bo’lib, ular jamiyatning umumiy xarakteri, yashash tarzi, urf-odatlarini o’zida namoyon etadigan tildagi bir vositadir. Ushbu maqolada ingliz va o’zbek tilidagi ba’zi fellar va iboralarning kelib chiqishi haqida so’z yuritiladi.