(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqola Parrandachilik korxonalarida yil davomida parrandalarda uchraydigan yuqumli hamda yuqmusiz kasalliklarga qarshi profilaktik chora-tadbirlar doirasida qo‘llaniladigan preparatlarning kasalliklarni oldini olishdagi amaliy ahamiyati, ozuqaviy qo‘shimchalar, probiotiklarning bugungi kunda bozordagi narhi va iqtisodiy va tibbiy jihatdan samaradorligini o‘rganish natijalari to‘g‘risida yozilgan