(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada xalqaro baholash dastur talablari va ta’lim tizimiga joriy etish tamoyillari haqida so’z yuritish bilan birga, PISA, PIRLS xalqaro baholash dasturlarining muhim belgilari xorijiy olimlar fikrlariga, ilmiy-tadqiqot ishlariga tayangan holda ochib berilgan