(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada tish emali tuzilishi va uning yemirilishiga olib keluvchi omillar, tish emalida apatit kristallarining hosil bo’lishi, emalni remineralizatsiya jarayonida ftorning roli taqdim etilgan