(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada Xitoy Xalq Respublikasida raqamli iqtisodiyotning shakllanishi va rivojlanish bosqichlari hamda uning jahon iqtisodiyotidagi o‘rni tahlil qilinadi. Tadqiqotda raqamlashtirish jarayonining iqtisodiy o‘sish, sanoat modernizatsiyasi, ijtimoiy farovonlik va barqaror rivojlanishga ta’siri baholanadi.