(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada burun yo‘llari va sinuslarning endoskopik jarrohligi metodikasi va amaliy tajribalari tahlil qilinadi. Endoskopik jarrohlik zamonaviy LOR amaliyotida burun va sinus kasalliklarini davolashda yuqori samaradorlikka ega bo‘lib, minimal invaziv usullarning afzalliklari yoritilgan. Maqolada diagnostika, jarrohlik texnikasi, postoperatsion parvarish va bemorlarni kuzatish bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan.