(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy jamiyatda psixolog kasbining ta’lim rivojlanishidagi harakatlantiruvchi kuch sifatidagi o‘rni ilmiy asosda tahlil etilgan. Maqolada ta’lim muassasalarida psixologlar faoliyatining zamonaviy yo‘nalishlari, psixodiagnostika va psixokorreksiya usullarining samaradorligi, shuningdek, o‘quv muhiti barqarorligini ta’minlashdagi roli chuqur tahlil qilingan. Shuningdek, psixologlarning pedagoglar bilan integratsion hamkorligi, innovatsion psixologik yondashuvlarning joriy etilishi va raqamli muhitda psixologik xizmatning yangi shakllari batafsil yoritilgan.