(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha “Tasviriy faoliyat to‘garaklari va ularni tashkil etish metodikasi” мaktabgacha yoshdagi bolalarni tasviriy san’at turi-rasm bilan tanishtirish, noan’anaviy rasm chizishga o’rgatish muammosi dolzarb va zamonaviy bo’lib, uning yechimi bolalarda badiiy ijodiy tasavvurni bilim, ongli ko’nikmalar tizimini shakllantirishga yordam berish va ish mazmuni boʻyicha uslubiy koʻrsatma koʻrinishida yoritilgan boʻlib , maktabgacha taʼlim tashkilotlarida faoliyat yurituvchi pedagoglar va tarbiyachilar uchun ishlab chiqilgan.