(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Мaktabgacha ta’lim tizimini boshqarishning zamonaviy yondashuvlari, raqamli va innovatsion boshqaruv modellari, shuningdek ta’lim tashkiloti, oila va jamoatchilik o‘rtasidagi hamkorlikning yangi shakllari tahlil etiladi. Tahlillar boshqaruvning samarali amalga oshirilishida ta’lim sifatini oshirish, bolalarni har tomonlama rivojlantirish va pedagog kadrlarning malakasini yuksaltirish omillari asoslangan holda yoritiladi.