(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda maktabgacha ta’lim tashkiloti tayyorlov guruhi tarbiyalanuvchilari nutqini o‘stirishda badiiy adabiyotlardan foydalanish metodlari va uni tashkil etish shakllari haqida so‘z yuritilgan. Bola nutqiy faoliyatini amalga oshirish jarayonida foydalaniladigan badiiy adabiyot vositalari yordamida bolalarni nutqida yuzaga keladigan xato va kamchiliklarni bartaraf etishga samarali xizmat qilishi haqida fikr va mulohazalar keltirilgan.