(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi kundagi daolzarb mavzu bo’lgan maktabgacha ta’lim tashkilotlarini samarali boshqaruv usullari batafsil yoritilgan. Farzandlarimizni erta yoshdan bilimga bo’lgan qiziqishini oshirish va tashkilotda bolalar o’sishi va rivojlanishi uchun qulay muhit yaratishga oid tavsiyalar ishlab chiqilgan