(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Singapur ta’lim tizimining asosiy tamoyillari, “Kooperativ o‘qitish” modeli va interfaol metodlar maktabgacha ta’lim tashkilotlari faoliyatiga moslashtirilgan holda yoritiladi. Maqolada ushbu yondashuvlarning bog‘cha yoshidagi bolalarni tafakkurini rivojlantirish, ijtimoiy-emotsional ko‘nikmalarini shakllantirish va ijodkorlikni oshirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi.