(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda maktabgacha ta’lim tizimida boshqaruv jarayonlarini modernizatsiya qilish, zamonaviy hamkorlik modellari va ular orqali sifatni oshirish masalalari yoritilgan.