(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada mamlakatimizda maktabgacha ta’lim tizimini yanada takomillashtirish va rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan islohotlar, maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rahbar xodimlarning taʼlim sifatini nazorat qilish va takomillashtirishning ustuvor vazifalari va boshqarish xususida fikr bayon etilgan.