(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari xodimlarining kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishning zamonaviy usullari va innovatsion yondashuvlari tahsil etilgan. Ta’lim jarayonida qo’llaniladigan raqamli texnologiyalar, loyihaviy faoliyat, shaxsga yo’naltirilgan yondashuvlar va boshqa innovatsion metodlarning samaradorligi o’rganilgan.