(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada art-terapiya tushunchasi, uning ilmiy asoslari va psixologik ahamiyati, shuningdek, maktabgacha yoshdagi bolalar bilan ishlashda qo‘llaniladigan asosiy metodlar — ertak-terapiya, qum-terapiya va ijodiy amaliyotlar tahlil qilinadi.