(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu ilmiy maqola maktabgacha yoshdagi bolalarda ijtimoiy-emotsional intellektni rivojlantirishning nazariy asoslarini har tomonlama tahlil qiladi. Maqolada ijtimoiy-emotsional intellektning asosiy tushunchalari, komponentlari va uning rivojlanishiga ta’sir etuvchi ichki va tashqi omillar chuqur o’rganiladi