(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
ushbu maqolada Maktabgacha taʼlim tizimida bolalarni erta yoshdan tarbiyalash tizimini rivojlantirishning asosiy ustuvor vazifalari ,va ota-onalar bilan oʻzaro hamkorlik ishlarini samarali tashkil qilish haqida aytib oʻtilgan.