(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola sog’lom psixologik muhitni shakllantirish va saqlashning fundamental tamoyillari va amaliy metodlarini o’rganadi. Psixologik xavfsizlik, ochiq muloqot, his-tuyg’ularni boshqarish va nizolarni konstruktiv hal qilish kabi asosiy omillarga e’tibor qaratiladi. Unda shaxslararo munosabatlardagi ishonch, hurmat va empatik tushunishni oshirishga qaratilgan samarali strategiyalar taklif etiladi. Maqsad – stressni kamaytirish, ruhiy salomatlikni yaxshilash va umumiy samaradorlikni oshirishga xizmat qiladigan ijobiy, qo’llab-quvvatlovchi va rivojlantiruvchi muhitni yaratish uchun amaliy tavsiyalar berishdir.