(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
mazkur maqolada bolalarning intellektual, hissiy va raqamli kompetensiyalarini rivojlantirishda o‘yin, hobbi va faoliyatning integratsiyasi haqida fikr mulohazalar yuritiladi.