(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqola uzluksiz malaka oshirish tizimini yaratishda bola huquqlarini oqitishnin samarali yo‘lga qo‘yish qo‘yishning nazariy-metodologik asoslariga bag‘ishlangan. Globallashuv va texnologiyalarning jadal rivojlanishi sharoitida kadrlarning kasbiy kompetensiyalarini muntazam yangilab borish zarurati dolzarb muammo hisoblanadi.