(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada Xalqaro hamjamiyatda bola huquqlarini himoya qilish masalalari hamda xalqaro tashkilotlarning shu yo‘nalishdagi faoliyatlari to‘g‘risida yoritib oʻtilgan.